Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις | Propeco Θήβα

Εταιρεία

companyΗ επιχείρησή μας ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της το 2008 σε επιχειρήσεις, κατοικίες, δημόσιους χώρους με μοναδικό στόχο την εφαρμογή επαγγελματικών υπηρεσιών υγειονομικής προστασίας στους πελάτες της.

Στα χρόνια που πέρασαν η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι εκείνη που μας δίνει την δύναμη να υπερηφανευόμαστε για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε.

Δραστηριοποιούμαστε σε κάθε βιομηχανικό, επαγγελματικό, οικιακό και δημόσιο χώρο.

Τα γραφεία μας στην Θήβα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα πληροφοριακά συστήματα για την οργάνωση και παρακολούθηση των εργασιών μας. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η αποθήκη στην οποία φυλάσσεται ο τεχνικός εξοπλισμός εργασιών, τα σκευάσματα υγειονομικής  σημασίας καθώς και μια σειρά από προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε όπως καθαριστικά, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, κλπ,κλπ.

Η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην στερεά Ελλάδα προσφέροντας με αξιοπιστία και επιτυχία τις υπηρεσίες της.

Διαθέτουμε επιστημονικό προσωπικό και εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Υποδομές

Η έδρα μας είναι η Θήβα και εκεί βρίσκεται το γραφείο προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτουμε αποθήκη φύλαξης φαρμάκων και εξοπλισμού. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένο εξοπλισμό μεταξύ των οποίων βρίσκονται, επιπόδιες αντλίες χαμηλής πιέσεως, ψυχρό φογγερ, θερμό φογγερ, ψεκαστικο μηχάνημα, νεφελοποιητής, κάμερα ενδοσκόπησης, στερεοσκόπιο κλπ,κλπ

Εγγυήσεις

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για να υλοποιούμε εγγυημένες και με αποτελεσματικότητα εργασίες. Διαθέτουμε ασφάλεια αστικής ευθύνης, είμαστε πιστοποιημένοι για τις διαδικασίες μας με ISO 9001, και τέλος εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας.

Γιατί υπερέχουμε:

  1. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας
  2. Εξασφαλίζουμε τοπική φροντίδα και άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα
  3. Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα
  4. Υλοποιούμε και εφαρμόζουμε την ορθολογική χρήση των χημικών σκευασμάτων
  5. Παρέχουμε πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη φακέλου Ηaccp, ISO 9001, IFS-BRC, κλπ