Παροχή υπηρεσιών υγειονομικής προστασίας σε επιχειρήσεις

Ο επαγγελματικός χώρος πρέπει να είναι ασφαλής. Πρέπει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του. Όταν όμως τα διάφορα παράσιτα εμφανίζονται αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Η PROPECO με τα 13 χρόνια εμπειρία της στο χώρο της υγειονομικής προστασίας και με συνεργασίες σε μεγάλο εύρος, όπως βιομηχανία τροφίμων, φαρμακευτικές, βιοτεχνίες, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Μικρά μεγάλα καταστήματα, συγκροτήματα κατοικιών και γραφείων, Πρωτογενή τομέα με φάρμες ζώων, αποθηκες αγροτικών προϊόντων, κλπ

Πλάνο Εφαρμογών - Καταστολή ή πρόληψη?

Ένας επαγγελματικός χώρος δεν μπορεί να περιμένει να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα ώστε να λάβει μέτρα εκ των υστέρων, και συνεπώς να λειτουργήσει κατασταλτικά. Το πλάνο εφαρμογών εξασφαλίζει τον έλεγχο και την παρακολούθηση του χώρου από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και την παρουσίαση διορθωτικών ενεργειών. Έτσι φθάνουμε στο στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας παρουσίας και εκδήλωσης προβλήματος.

Θα το αφήσουμε στην τύχη του?

Παρόλο που τα έντομα και τα παράσιτα μπορεί να φαίνονται σαν ένα μικρό ζήτημα, ο αντίκτυπος που θα μπορούσε να προκαλέσει στην κατώτατη γραμμή της επιχείρησής σας θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλος. Τα παράσιτα όπως οι τα τρωκτικά, κατσαρίδες, οι μύγες, τα πουλιά, και πολλά άλλα, μπορούν να επιφέρουν σοβαρές βλάβες στις υποδομές αλλά και να επιμολύνουν χώρους, προϊόντα ανθρώπους. Η πρόληψη των προβλημάτων παρασίτων στην επιχείρησή σας είναι απαραίτητη και αποτελεί την ουσία της δουλειάς μας.

Αν δεν επιθυμείτε να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους ελάτε να μιλήσουμε. Θα μπορείτε εσείς και οι πελάτες σας να είστε ήσυχοι στο εξής.

Πλεονεκτήματα PROPECO

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

•  Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικων κινδύνων της εγκατάστασης σας

•  Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε

•  Συνεργασία για τον συντονισμό των εργασίων με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk

•  Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

•  Υποστήριξη πελατών με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών

•  Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Οι Υπηρεσίες που διαθέτουμε:

Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα φιλοξενούν δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες ταξιδιώτες κάθε μέρα, και αυτοί οι ταξιδιώτες αναμένουν καθαρά και χωρίς παράσιτα καταλύματα

Μικροβιοκτονία

Η εφαρμογή απολύμανσης/μικροβιοκτονίας στοχεύει στην εξουδετέρωση των παθογόνων ιών, βακτηρίων, μυκητών που έχουν επιμολύνει έναν χώρο.

Γραφεία

Διατηρήστε την παραγωγικότητα σας και μείνετε επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας διατηρώντας τους υπαλλήλους και τα κτίρια γραφείων σας ασφαλή από ανεπιθύμητα παράσιτα.

Βιομηχανία

Η βιομηχανία τροφίμων και η φαρμακευτική βιομηχανία αποτελούν παραγωγικούς κλάδους που διακατέχονται από υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές στην λειτουργία τους.

Νοσοκομεία

Οι ασθενείς και το προσωπικό περιμένουν να φροντίζονται και να εργάζονται σε ένα περιβάλλον που προάγει την επούλωση, όχι σε περιβάλλον που τους εκθέτει σε κινδύνους.

Καταστήματα-Εστίαση

Ένα πρόβλημα παρασίτων στο εστιατόριο σας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη φήμη της επιχείρηση σας και δημιουργήσει σειρά αρνητικών σχολίων από τους πελάτες σας.

Ιδρύματα-Σχολές

Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των τρωκτικών και των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες, τα ποντίκια, κ.α.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα