Η εταιρεία μας

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της το 2008 σε επιχειρήσεις, κατοικίες, δημόσιους χώρους με μοναδικό στόχο την εφαρμογή επαγγελματικών υπηρεσιών υγειονομικής προστασίας στους πελάτες της.
Στα χρόνια που πέρασαν η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι εκείνη που μας δίνει την δύναμη να υπερηφανευόμαστε για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε.
Δραστηριοποιούμαστε σε κάθε βιομηχανικό, επαγγελματικό, οικιακό και δημόσιο χώρο.

Τα νέα γραφεία μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα πληροφοριακά συστήματα για την οργάνωση και παρακολούθηση των εργασιών μας. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η αποθήκη στην οποία φυλάσσεται ο τεχνικός εξοπλισμός εργασιών, τα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας καθώς και μια σειρά από προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε όπως καθαριστικά, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, κλπ,κλπ.
Την Γενική διεύθυνση της επιχείρησης ασκεί ο Κος Παναγίωτης Παντελαίος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSC in Environmental Policy Science and Planning, Bath, Uk


Η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες
στην Στερεά Ελλάδα προσφέροντας
με αξιοπιστία και επιτυχία τις υπηρεσίες της.


Εκείνο που μας διακρίνει είναι ότι το κυρίαρχο συστατικό της επιτυχίας και της ανάπτυξής μας συγχρόνως, είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας καθώς διαθέτουμε ένα πλήρως εξαρτημένο επιστημονικό προσωπικό και εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Υποδομές

Η έδρα μας είναι η Θήβα και εκεί βρίσκεται το γραφείο προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτουμε αποθήκη φύλαξης φαρμάκων και εξοπλισμού. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένο εξοπλισμό μεταξύ των οποίων βρίσκονται, επιπόδιες αντλίες χαμηλής πιέσεως, ψυχροί ULV εκνεφωτές, θερμούς ULV εκνεφωτές, ψεκαστικά μηχάνηματα υψηλής πιέσεως για μεγάλης κλίμακας ψεκασμούς, νεφελοψεκαστήρες, Ειδικό εξοπλισμό όπως κάμερα ενδοσκόπησης, στερεοσκόπιο, 4 επαγγελματικά οχήματα.

Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση όλων αποτελεί βασικό λειτουργικό στοιχείο της εταιρείας μας.
Η εκπαίδευση αφορά όλους όσους εμπλέκονται στις τεχνικές εφαρμογές και ξεκινά από τον Υπεύθυνο επιστήμονα Κο Παντελαίο οποίος βρίσκεται κοντά σε όλες τις εξελίξεις του Pest Control με συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης αλλά και διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό. Οι ενέργειες μας συνεχίζονται με τακτικές εκπαιδευτικές ημερίδες που διοργανώνει η επιχείρηση μας προς εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού με θεματολογία να περιλαμβάνει την αναγνώριση των παρασίτων, την ασφάλεια των τεχνικών εφαρμογών, την ασφαλή διαχείριση των υλικών, την χρήση ΜΑΠ, διαχείριση πελατών κλπ

Εγγυήσεις

Διαθέτουμε 2 ισχυρές πιστοποιήσεις για την ποιότητα των εργασιών μας από την TUV AUSTRIA HELLAS και QCERT HELLAS στοιχείο που φανερώνει την προσήλωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Διαθέτουμε επιπλέον ασφάλεια αστικής ευθύνης για τις εργασίες μας που παρέχονται στους χώρους των πελατών μας.


Το πιο σημαντικό απ’όλα όμως είναι, ότι για μας η ουσία,
το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι αυτοσκοπός.
Αυτό επιδιώκουμε και θέλουμε να προσφέρουμε.


Γιατί Yπερέχουμε :

Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα

Υλοποιούμε και εφαρμόζουμε την ορθολογική χρήση
των χημικών σκευασμάτων

Παρέχουμε πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη φακέλου
Ηaccp, ISO 9001, IFS-BRC

Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα

προστασίας

Εξασφαλίζουμε τοπική φροντίδα και

άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα