Εξειδικευμένο προσωπικό για υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε Νοσοκομεία

Τα μικρόβια δεν έχουν θέση στις εγκαταστάσεις της υγειονομικής περίθαλψης. Οι ασθενείς και το προσωπικό περιμένουν να φροντίζονται και να εργάζονται σε ένα περιβάλλον που προάγει την επούλωση, όχι σε περιβάλλον που τους εκθέτει σε κινδύνους. Η αποτροπή παρασίτων από απειλές ευαίσθητων εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης είναι δουλειά που γνωρίζει καλά η  Propeco. Στην κατηγορία της υγειονομικής περίθαλψης εντάσσονται χώροι όπως Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Ιατρικά εργαστήρια, Θεραπευτήρια, Κλινικές, Μαιευτήρια κ.α. 

Απεντόμωση Μυοκτονία - Απολύμανση σε Νοσομοκείο - Κλινική

Οι προσβολές παρασίτων σε Νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Κατανοούμε ότι ο έλεγχος των προβλημάτων των μικροβίων, πρέπει να γίνεται με υπεύθυνο τρόπο που να λαμβάνει υπόψη την υγεία και την ευημερία των παρόντων ατόμων. Η  Propeco, έχει συνεργαστεί σε παρόμοιες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και έχει γράψει τη συνταγή της επιτυχίας με επιλεγμένο πρόγραμμα που βασίζεται σε IPM με στόχο την πρόληψη των παρασίτων και των επιβλαβών βακτηρίων σε ασθενείς και προσωπικό. Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος τρωκτικών και εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως κατσαρίδες, ποντίκια, κ.α. Επίσης σε χώρους υψηλού μικροβιακού φορτίου υπάρχουν ανάγκες τακτικής απολύμανσης για την αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Τα Νοσοκομεία αποτελούν έναν από αυτούς τους χώρους. Το πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους ασθενείς, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες.

Μακροχρόνια εξειδίκευση στον τομέα της Υγείας

Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης είναι συνήθως μεγάλα κτίρια που βρίσκονται μέσα ή έξω από των οικιστικό ιστό και περιλαμβάνουν πολλούς χώρους που χρήζουν προστασίας. Τρωκτικά ή κατσαρίδες είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς να δει σε τέτοιους χώρους. Οι ασθενείς και το προσωπικό περιμένουν να φροντίζονται και να εργάζονται σε ένα περιβάλλον που προάγει την επούλωση, και όχι σε περιβάλλον που ενέχει κινδύνους. Η εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων σε τέτοιες εγκαταστάσεις είναι δουλειά που γνωρίζει καλά η Propeco. Στην κατηγορία της υγειονομικής περίθαλψης εντάσσονται χώροι όπως Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Ιατρικά εργαστήρια, Θεραπευτήρια, Κλινικές, Μαιευτήρια κ.α.

Πλεονεκτήματα PROPECO

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

•  Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικών κινδύνων της εγκατάστασης σας
•  Βρισκόμαστε δίπλα σας - Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε
•  Συνεργασία για τον συντονισμό των εργασιών με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk
•  Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
•  Υποστήριξη με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών
•  Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε από το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα