Εξειδικευμένο προσωπικό για υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε γραφεία

Διατηρήστε την παραγωγικότητα σας και μείνετε επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας διατηρώντας τους υπαλλήλους και τα κτίρια γραφείων σας ασφαλή από ανεπιθύμητα παράσιτα. Το πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην παρουσία τρωκτικών, κατσαρίδων στους χώρους εργασίας. Τα γραφεία αποτελούν χώρους αρκετά σημαντικής υγειονομικής "βόμβας" εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ατόμων που έρχονται σε επαφή σε καθημερινή βάση και για το λόγο αυτό καλύπτονται από αυστηρές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Απεντόμωση Μυοκτονία - Απολύμανση Γραφείων

Τα κτίρια γραφείων υψηλής κυκλοφορίας βλέπουν καθημερινά πολλούς επισκέπτες και αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να κινδυνεύουν από ανεπιθύμητη εισαγωγή παρασίτων. Με όλα τα εισερχόμενα, τα παράσιτα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα κτίριο γραφείων προκαλώντας πονοκεφάλους τόσο στους υπαλλήλους όσο και στους διαχειριστές των ακινήτων. Η παρουσία παρασίτων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια του ενοικιαστή, ζημιά στο εμπορικό σήμα της ιδιοκτησίας σας και αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις.

Εξειδίκευση στον τομέα των εταιρικών γραφείων

Οι επαγγελματίες διαχείρισης παρασίτων στη Propeco κατανοούν ότι ένα περιβάλλον χωρίς επιβλαβείς οργανισμούς είναι απαραίτητο για τις ρυθμίσεις του γραφείου και θα συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών που κλείνει τη πόρτα σε παράσιτα και επιβλαβή βακτήρια και ιούς με τις νέες μας υπηρεσίες απολύμανσης. Η Propeco έχει αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων σε χώρους όπως τα Νοσοκομεία. Επιπλέον χρησιμοποιεί σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους και συσκευές απολύμανσης για την μείωση του μικροβιακού φορτίου. Χρησιμοποιούνται σκευάσματα και προϊόντα που εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνικούς, σε συμφωνία με τις νομοθετικές απαιτήσεις, ελεγμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες. 

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

•  Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικών κινδύνων της εγκατάστασης σας

•   Βρισκόμαστε δίπλα σας - Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε

•  Συνεργασία με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk

•   Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

• Υποστήριξη με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών

•  Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα