Βρείτε την υπηρεσία που χρειάζεστε

Έχεις πρόβλημα στο σπίτι σου, στο διαμέρισμα σου, στην αποθήκη σου, στην πολυκατοικία σου?

Εδώ θα βρεις εγγυημένες λύσεις απεντόμωσης-μυοκτονίας-απολύμανσης από του ειδικούς

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα παράσιτα. Γνωρίζουμε ποια προβλήματα είναι πιο πιθανό να μαστίζουν το χώρο σας και έχουμε δημιουργήσει προσαρμοσμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση αυτών των αναγκών. Ελέγξτε τις υπηρεσίες μας και θα βρείτε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας και τον έλεγχο των παρασίτων!

Οι Υπηρεσίες μας

Καταπολέμηση Kατσαρίδας

Η φοβία μεγάλου ποσοστού ανθρώπων για τις κατσαρίδες δεν είναι αδικαιολόγητη. Οι κατσαρίδες πέραν της αποκρουστικής τους όψεως φέρουν μία σειρά παθήσεων όπως σαλμονέλα, δυσεντερία και γαστρεντερίτιδα ενώ ενδέχεται να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα. Βρίσκεται στην κορυφή των προβλημάτων και αποτελεί το πιο συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τη συναντάμε σε μεγάλες και μικρές πόλεις, αλλά προτιμά τα μεγάλα αποχετευτικά συστήματα.


Καταπολέμηση Τρωκτικών

Το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντάμε είναι η παρουσία τρωκτικών σε ένα χώρο.H καταπολέμηση τρωκτικών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτείται τεχνογνωσία και προγραμματισμός που μόνο μία έμπειρη εταιρεία μυοκτονίας, όπως η Propeco είναι σε θέση να προσφέρει. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα μυοκτονίας περιλαμβάνει καταρχάς την αποκοπή των τρωκτικών από την πηγή τροφής τους καθώς και τον εντοπισμό και την καταστροφή των φωλιών τους. 


Propeco_ σκορος

Καταπολέμηση Σκόρου Ρούχων

Ο σκόρος, ή αλλιώς νυχτοπεταλούδα, είναι συνήθως ένα νυκτόβιο έντομο χωρίς έντονα χρώματα. Η τρόφη του πρόερχεται από υλικά που περιέχουν ίνες ζωικής προέλευσης, όπως γούνα, φτερά, μετάξι, δέρμα και μαλλί, και μπορεί να φάει οποιοδήποτε ύφασμα, όπως κασμίρ, μοχέρ και τσόχα, ακόμα και τα συνθετικά, με προτίμηση σε όσα έχουν λεκέδες από ιδρώτα ή λάδι. Χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπ. Γεωργίας, άοσμα, τα οποία δεν αφήνουν ίχνη στις περισσότερες κοινές επιφάνειες και δεν διαβρώνουν.


Propeco_ τριζονια

Καταπολέμηση Τριζονιών και Γρύλων

Ο γρύλος είναι ορθόπτερο έντομο που ανήκει στην οικογένεια Γρυλλίδες (‘Gryllidae) και μοιάζει πολύ με μικρή ακρίδα. Διαθέτει κεραίες και τα αρσενικά παράγουν έναν χαρακτηριστικό ήχο, τρίβοντας τα έλυτρα που φέρουν στις άκρες των πτερύγων τους. Τα δε φτερά τους είναι τόσο πολύπλοκα ώστε τελικά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να πετάξουν. Αποτελεί σύνηθες πρόβλημα σε χώρους και εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην ύπαιθρο. Εισέρχονται στο εσωτερικό και δημιουργούν αισθητικά προβλήματα και ενώ πολλές φορές προσβάλουν και τα προϊόντα.


Propeco_ ξυλόφαγα εντομα

Καταπολέμηση Ξυλοφάγων Εντόμων

Το κοινό σε όλους μας «σαράκι» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ομάδα ξυλοφάγων εντόμων, που προσβάλουν κατεργασμένη και ακατέργαστη ξυλεία. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες εντόμων τα οποία προσβάλουν τις υποδομές και προκαλούν σημαντικές φθορές της περιουσίας. Τα σημάδια προσβολής είναι κυρίως οπές στα ξύλα, τρήμα πριονιδιού ακόμα και ηχητικά ευρήματα επαναλαμβανόμενα. Οι εφαρμογές γίνονται με έγχυση εντομοκτόνου σκευάσματος σε οπές που ανοίγονται στο έδαφος ή στους τοίχους. Απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμπειρία, για να έχουμε οριστική εξάλειψη της προσβολής.


Καταπολέμηση Μυρμηγκίων

Για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών χρησιμοποιούμε 2 εναλλακτικούς τρόπος: την εφαρμογή ειδικού ετοιμόχρηστου gel και την εφαρμογή του Υπολειμματικού ψεκασμού.Το Gel τοποθετείται στα σημεία με δοσολογία μικροσκοπικής σταγόνας. Πρόκειται για δόλωμα άκρως ελκυστικό το οποίο περιέχει πρωτεϊνούχες ουσίες οι οποίες καθιστούν το σκεύασμα ελκυστικό προς τα μυρμήγκια. Το gel δρα εκμεταλλευόμενο το φαινόμενο της τροφάλλαξης.


Propeco_katapolemisi Psillon

Καταπολέμηση Ψύλλων

Ο ψύλλος αποτελεί μια από τις συνηθέστερες περιπτώσεις κατά την οποία το παράσιτο προκαλεί ενοχλητικά κόκκινα εξανθήματα στον άνθρωπο. Είναι περίπλοκο στην καταπολέμησή του και απαιτεί την εφαρμογή από εξειδικευμένο εφαρμοστή για την οριστική εξολόθρευση του.Στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες) αναφέρεται από ορισμένους ότι στην απομάκρυνση των ψύλλων βοηθάει το βούρτσισμα του ζώου με ειδική βούρτσα και το μπάνιο καθαριότητας, σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Propeco_katapolemisi korion

Καταπολέμηση Κοριών

Οι κοριοί είναι παρασιτικά έντομα της οικογενείας Cimicid και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Αποτελεί μια από τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις κατά την οποία επίσης το παράσιτο προκαλεί ενοχλητικά κόκκινα εξανθήματα με έντονο κνησμό στον άνθρωπο. Έχει σοβαρές δυσκολίες στην καταπολέμησή του και απαιτεί εφαρμογή από εξειδικευμένο εφαρμοστή για την οριστική εξολόθρευση του.Oι κοριοί χρησιμοποιούν τις φερομόνες για να επικοινωνούν για τις περιοχές που φωλιάζουν, για τη διατροφή τους και για την αναπαραγωγή τους.


Απολύμανση

 Η Propeco από το 2008 προστατεύει ιδιόκτητους και επαγγελματικούς χώρους με ποικιλία διαφορετικών τεχνικών. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών απολύμανσης στην Στερεά Ελλάδα και υποσχόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση για εγγυημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε στην ιδιωτική σας στέγη


Propeco_katapolemisi_erpeton

Απώθηση Ερπετών

Η εμφάνιση φιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνό φαινόμενο κυρίως στην επαρχία, εξοχικές κατοικίες, αγροκτήματα, εγκαταστάσεις άντλησης νερού κλπ. Η απομάκρυνση των ερπετών επιτυγχάνεται με ειδικές εφαρμογές απώθησης ερπετών, κατά τις οποίες ασφαλίζουμε μία περιοχή που καλούμαστε να προστατεύσουμε δημιουργώντας περιμετρικές ζώνες. Στα απωθητικά σκευάσματα του εμπορίου. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται βάση των οδηγιών που υπάρχουν στο εσωτερικό των φαρμάκων. 


Propeco_katapolemisi_iptamenon

Καταπολέμηση Ιπτάμενων

Τα ιπτάμενα αποτελούν ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν λιμνάζοντα ύδατα, ζωοτροφικές μονάδες, και γενικά σημεία όπου τα έντομα αυτά βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να αναπαραχθούν. Γίνονται ενοχλητικα και συγκεκριμένα η μύγα όταν περιφέρεται μέσα στο σπίτι, ωστόσο κάποια από τα είδη τους είναι ικανά να προκαλέσουν και προβλήματα υγείας. Αν η ευχαρίστηση του κήπους ή του μπαλκονιού σας είναι προβληματική λόγω των κουνουπιών ή της μύγας τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε το εξειδικευμένο συνεργείο μας.


Propeco_apothisi_ptinon

Απώθηση Πτηνών

Κάποια είδη πτηνών όπως τα περιστέρια, οι γλάροι προκαλούν σοβαρά προβλήματα στo αστικό περιβάλλον. Διασπείρουν ασθένειες μέσω των περιττωμάτων που αφήνουν σε φωταγωγούς, air conditions κ.α. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι μεταδίδουν πολλά επιβλαβή για την υγεία έντομα όπως ψύλλοι, ψείρες, κοριοί, τσιμπούρια κ.α. Καταστρέφουν μέχρι και δομικά υλικά λόγω των όξινων περιττωμάτων τους.Τα πτηνά σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα είτε αισθητικής φύσεως είτε με φθορές από την δραστηριότητά τους στις υποδομές.


Propeco_aposmisi_xoron

Απόσμηση Χώρων

Οι ενοχλητικές οσμές μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας σειράς από διαφορετικούς παράγοντες όπως αποσύνθεση οργανικών ουσιών, ανάπτυξη οσμών από επεξεργασία απόβλητων, ανάπτυξη οσμών εσωτερικού χώρου λόγω κακών συνθηκών ποιότητας αέρα, οσμές από την φύση της παραγωγικής διαδικασίας, π.χ. ξήρανση υποπροϊόντων κρέατος, τηγάνισμα, εκτροφή πουλερικών, βοοειδών κλπ.


Propeco_programma ergasion

Πρόγραμμα Εργασιών

Αν η πρόληψη είναι ο στόχος τότε το πρόγραμμα ολοκληρωμένης προστασίας είναι η επιλογή σου. Προγράμματα ολοκληρωμένης προστασίας αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση για κάθε μεγέθους μονάδα όπου οι απαιτήσεις σε υγειονομικό επίπεδο είναι υψηλές.Περιλαμβάνουν ένα συνολικό πλάνο ελέγχου και παρακολούθησης, αξιολόγησης, διορθωτικών ενεργειών και πρόληψης.Προϋποθέτει την υλοποίηση μελέτης επικινδυνότητας παρασιτολογικών κινδύνων και ακολούθως την κατάρτιση της πρότασης τεχνικών παρεμβάσεων.


Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα