Ζητήστε μια επιθεώρηση απο τους τεχνικούς μας και προστατέψτε τον χώρο σας από δυσάρεστες οσμές

Οι ενοχλητικές οσμές μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας σειράς από διαφορετικούς παράγοντες όπως αποσύνθεση οργανικών ουσιών, ανάπτυξη οσμών από επεξεργασία απόβλητων, ανάπτυξη οσμών εσωτερικού χώρου λόγω κακών συνθηκών ποιότητας αέρα, οσμές από την φύση της παραγωγικής διαδικασίας, π.χ. ξήρανση υποπροϊόντων κρέατος, τηγάνισμα, εκτροφή πουλερικών, βοοειδών κλπ.

Απόσμηση Χώρων

Απόσµηση είναι η χημική διαδικασία κατά την οποία βιοδιασπώνται οι οργανικές ουσίες που προέρχονται κυρίως από λιπαρά απόβλητα και κατ’ επέκταση συμβάλλουν στην δυσοσμία ενός χώρου. Με την απόσμηση παρέχεται μια  ευχάριστη ατμόσφαιρα με αντιβακτηριακές ιδιότητες απαλλαγμένη από μόνιμες κακοσμίες όπως αυτές που προέρχονται από: τσιγάρα, λιπαρές ουσίες, μούχλα, καμινάδες καυσαερίων, πετρελαιοειδή προϊόντα, χρωστικά κατάλοιπα, φυτοφάρμακα και οργανικά λύματα.

Propeco_aposmisi_xoron

Επεμβάσεις ανάλογα με την περίπτωση

Α) Απόσμηση με υλικά προσρόφησης και αιθέρια έλαια

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων απόσμησης της σειράς BIOSMON. Είναι υλικά φυσικά, μη τοξικά και αβλαβή τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Κύρια συστατικά τους είναι τα αιθέρια έλαια από φυτά και άνθη.

Τα φυσικά προϊόντα Απόσμησης BIOSMON διατίθενται στην Ελληνική και διεθνή αγορά από το 2006, είναι συνδυασμοί απορροφητικών πετρωμάτων με αιθέρια έλαια και υγρών μιγμάτων αιθέριων ελαίων με πρόσθετες φυσικές ουσίες.

Η λειτουργία των προϊόντων Απόσμησης BIOSMON βασίζεται στην προσροφητικότητα λόγω του υψηλού πορώδους τους, εγκλωβίζοντας και εξουδετερώνοντας τις ανεπιθύμητες οσμές όταν έρθει σε επαφή με αυτές.

propeco_aposmisi
Propeco_aposmisi

Χρησιμοποιούνται για την Απόσμηση σε:

  • Βιολογικούς καθαρισμούς
  • Υγρά και στερεά απόβλητα
  • Απορριμματοφόρα και κάδους απορριμμάτων
  • Σφαγεία
  • Βυρσοδεψεία
  • Ψαραγορές
  • Χημικά Εργοστάσια
  • Χώροι μαζικής εστίασης
  • Οικιακές εφαρμογές

Β) Απόσμηση χώρου με αρωματικούς παράγοντες

Γ) Απόσμηση χώρου με γεννήτρια όζοντος

Η γεννήτρια όζοντος είναι η πλέον σύγχρονη τεχνική στην εξόντωση: ιών, μικροβίων, βακτήρια, δυσοσμίας (απόσμησης). Με την γεννήτρια όζοντος αποφεύγουμε την χρήση χημικών και επεμβαίνουμε σε όλο το χώρο. Έτσι πετυχαίνουμε άμεσα τη θανάτωση μικροβίων, βακτηρίων, ιούς, μύκητες, μούχλα (δυσοσμία).

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, χώρους υγειονομικής σημασίας, εταιρίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, οικίες, πρεσβείες, γραφεία, τράπεζες, ξενοδοχεία, οργανισμούς κ.α.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα