Εξειδικευμένο προσωπικό υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα φιλοξενούν δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες ταξιδιώτες κάθε μέρα, και αυτοί οι ταξιδιώτες αναμένουν καθαρά και χωρίς παράσιτα καταλύματα. Μόνο ένας εντοπισμός παράσιτου μπορεί ενδεχομένως να βλάψει τη φήμη σας. Η Propeco εξαλείφει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες και απομακρύνει τα παράσιτα με τις ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων.Η νομοθεσία που διέπει την υγιεινή στα ξενοδοχεία, προϋποθέτει την αμφίδρομη συνεργασία των επαγγελματιών του χώρου της καθαριότητας και των ξενοδόχων.

Απεντόμωση Μυοκτονία - Απολύμανση σε Ξενοδοχείο - Εστιατόριο

Ο στόχος των προγραμμάτων διαχείρισης παρασίτων σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες φιλοξενίας είναι να καταστήσει την εγκατάσταση όσο το δυνατόν πιο αφιλόξενη στα μικρό. Ένα περιστατικό με ένα παράσιτο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή σε μια τραπεζαρία φιλοξενίας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ζημιά και απώλεια εσόδων από το εμπορικό σήμα, για να μην αναφέρουμε την απειλή για τους επισκέπτες και τους πελάτες. Η Propeco, θα σχεδιάσει ένα σχέδιο υπηρεσιών πρόληψης και απολύμανσης παρασίτων που είναι εγγυημένο ότι θα κερδίσει βαθμολογία πέντε αστέρων με τους επισκέπτες, το προσωπικό και τη διεύθυνση. Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των τρωκτικών και των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες κ.α.. 

Εξειδίκευση στον τομέα της Φιλοξενίας

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν ισχυρό κίνητρο να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ξενοδοχεία και καταλύματα φιλοξενούν δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες ταξιδιώτες κάθε μέρα, και αυτοί οι ταξιδιώτες αναμένουν καθαριότητα και χώρους χωρίς παράσιτα. Μόνο και μόνο η μεμονωμένη εμφάνιση μιας κατσαρίδας μπορεί ενδεχομένως να βλάψει τη φήμη σας. Η Propeco μεριμνά για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων επισκεπτών και προβάλει την πρόληψη ως βασικό στόχο των εργασιών της. Η νομοθεσία που διέπει την υγιεινή στα ξενοδοχεία, προϋποθέτει την αμφίδρομη συνεργασία των επαγγελματιών του χώρου της καθαριότητας και των ξενοδόχων.

Πλεονεκτήματα PROPECO

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

•  Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικών κινδύνων της εγκατάστασης σας
•  Βρισκόμαστε δίπλα σας - Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε
•  Συνεργασία με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk
•  Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
•  Υποστήριξη με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών
•  Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα