Ζητήστε μια επιθεώρηση απο τους τεχνικούς μας και την καταπολέμηση κουνουπιών, μύγας, ιπταμένων εντόμων

Τα ιπτάμενα αποτελούν  ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν λιμνάζοντα ύδατα, ζωοτροφικές μονάδες, και γενικά σημεία όπου τα έντομα αυτά βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να αναπαραχθούν. Γίνονται ενοχλητικα και συγκεκριμένα η μύγα όταν περιφέρεται μέσα στο σπίτι, ωστόσο κάποια από τα είδη τους είναι ικανά να προκαλέσουν και προβλήματα υγείας .Αν η ευχαρίστηση του κήπους ή του μπαλκονιού σας είναι προβληματική λόγω των κουνουπιών ή της μύγας τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Ιπτάμενα Εντομα και Είδη

Η προσβολή από ιπτάμενα έντομα στην οικία σας όχι μονο είναι δυνατόν να προκαλέσει μόλυνση των τροφίμων και καταστροφή των υφασμάτων, αλλά τα ιπτάμενα έντομα είναι και γνωστοί φορείς αρκετών ασθενειών και λοιμώξεων. Τα πιο συνηθισμενα είδη εντόμων που θα δούμε σε έναν οικιακό χώρο είναι οι παρακάτω κατηγορίες:

  • Μύγες & Κουνούπια
  • Σκώροι
  • Σφήκες

Propeco_muga

Κουνούπι &Μύγα: Βιολογία και Συμπεριφορά

Κουνούπι:

Το κουνούπι προκαλεί ενοχλητικά κόκκινα εξανθήματα στον άνθρωπο και μπορεί να μεταφέρει μολυσματική ασθένεια με το τσίμπημά του. Η καταπολέμησή του απαιτεί την ανίχνευση των εστιών αναπαραγωγής και την εφαρμογή προνυμφοκτόνων σκευασμάτων.τα έντομα αυτάέχουν μήκος 5mm. Συνήθως συναντώνται κοντά σε λιμνάζοντα ύδατα, όπου αναπτύσσονται οι προνύμφες τους. Ο οδηγός μας για τα τσιμπήματα εντόμων δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων.

Οικιακή Μύγα:

Αυτά τα έντομα έχουν μήκος 6-7mm. Τα θηλυκά έντομα των μυγών τοποθετούν 400-600 αυγά σε κάθε είδους οργανική ουσία σε αποσύνθεση και η οποία θα αποτελέσει την τροφή για την ανάπτυξη των προνυμφών. Προσελκύονται από τρόφιμα που δεν είναι προφυλαγμένα ή από οργανικά υγρά απόβλητα.

Propeco_koynoupi

Ιπτάμενα αντιμετώπιση προσβολής – πρόγραμμα διαχειρισης

Propeco_psekasmosKipou

Στον περιβάλλοντα χώρο πραγματοποιούνται υπολειμματικοί ψεκασμοί με νεφελοποιητές ή μεγάλα ψεκαστικά ώστε να επιτύχουμε μεγάλη επιφάνεια κάλυψης

1. Έλεγχος εστιών ανάπτυξης.
Αυτοψία και έλεγχος του χώρου για πιθανή αναπτυξη εστίας αναπαραγωγής εντόμων πχ στερνα, βιολογικός, γλάστρες, δεξαμενη νερου, κοπρίες από ζώα. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιούνται προνυμφοκτόνα σκευάσματα που εμποδίζουν την εξέλιξη του εντόμου από προνύμφη σε ακμαίο άρα περιορίζουν σημαντικά την εξέλιξη του πληθυσμού.

2. Νεφελοψεκασμός χώρων.
Η εργασία καταπολέμησης περιλαμβάνει την εφαρμογή νεφελοψεκασμών στους εξωτερικούς χώρους, πράσινα μέρη, θαμνους, τοιχοποιεία, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατό περισσότερα σημεία όπου θα έρθουν σε επαφή τα ιπτάμενα έντομα.

3. Ψεκασμός ή επίχρισμα με ειδικά σκευάσματα που στοχεύουν στην οικιακή μύγα και το δροσσόφυλλο. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει χρήση συγκεκριμένων σκευασμάτων που έχουν μεγάλη δραστικότητα στα έντομα αυτά. Τα σκευάσματα αυτά έχουν έγκριση για συγκεκριμένη χρήση.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα