Εξειδικευμένο προσωπικό για υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Η προστασία των μαθητών, των δασκάλων και του προσωπικού από δυνητικά επιβλαβή παράσιτα από τις τάξεις του νηπιαγωγείου έως τις αίθουσες διαλέξεων και τους κοιτώνες του κολεγίου είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους διαχειριστές και τους επαγγελματίες της διαχείρισης παρασίτων στην Propeco. Με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα παρασίτων και απολύμανσης από την Propeco, το οποίο ακολουθεί όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα IPM των σχολείων, τα παράσιτα και τα επιβλαβή βακτήρια δεν έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βαθμολογία επιτυχίας και θα αποτύχουν να απειλήσουν επίδοξους μελετητές και τους μέντορές τους.

Απεντόμωση Μυοκτονία - Απολύμανση σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Οι κύριες ανάγκες των χώρων αυτών είναι ο έλεγχος των τρωκτικών και των εντόμων υγειονομικής σημασίας όπως οι κατσαρίδες, τα ποντίκια, κ.α.. Επίσης σε χώρους υψηλού μικροβιακού φορτίου υπάρχουν ανάγκες τακτικής απολύμανσης για την αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Τα Νοσοκομεία αποτελούν έναν από αυτούς τους χώρους. Το πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και για τους επισκέπτες/γονείς.

Εξειδίκευση στον τομέα της Εκπαίδευσης

Η Propeco έχει αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων σε χώρους όπως τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ένα από τα πλεονεκτήματα μας είναι ότι διαθέτουμε προγράμματα προσαρμοσμένα, περιβαλλοντικά υπεύθυνα, χαμηλού αντίκτυπου, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά καθώς και λύσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών (IPM). Χρησιμοποιούνται σκευάσματα και προϊόντα που εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνικούς σε συμφωνία με τις νομοθετικές απαιτήσεις ελεγμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες. Διαθέτουμε υπηρεσίες όταν και όποτε τις χρειάζεστε, οι οποίες παρέχονται επαγγελματικά και διακριτικά.

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

•   Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικών κινδύνων της εγκατάστασης σας|

•   Βρισκόμαστε δίπλα σας - Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε

•  Συνεργασία με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk

•   Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

• Υποστήριξη με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών

•   Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε από το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα