Ζητήστε μια επιθεώρηση απο τους τεχνικούς μας και προστατέψτε τον χώρο σας

Η εφαρμογή απολύμανσης/μικροβιοκτονίας στοχεύει στην εξουδετέρωση των παθογόνων ιών, βακτηρίων, μυκητών που έχουν επιμολύνει έναν χώρο. Οι εφαρμογές σε μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις απαιτούν προσωπικό, εμπειρία, μεθοδολογία, και εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορούμε να διαθέσουμε. Εδώ στην Propeco, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να το κάνουμε για κάθε επαγγελματικό χώρο στη Στερεά Ελλάδα ώστε να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε το χώρο σας.

Προστατέψτε την Επιχείρηση σας

Με τους τρέχοντες φόβους για ασθένειες και λοιμώξεις εν μέσω πανδημίας είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν υπόψη τους τις πρακτικές υγείας και υγιεινής. Για την ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών και του κοινού το σωστό είναι να πάτε ένα βήμα παρά πέρα για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και η Propeco μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Οι υπηρεσίες μικροβιοκτονίας που χρησιμοποιούμε  στη Στερεά Ελλάδα  αποτελούνται από ειδική φόρμουλα για την απολύμανση όλων των μη πορωδών επιφανειών.

Propeco_mikrovioktonia

Μέθοδοι Μικροβιολογικής Απολύμανσης

Η απολύμανση πρόκειται για συγκεκριμένη εφαρμογή που μοναδικό στόχο έχει την εξάλειψη του μικροβιακού φορτίου που έχει αναπτυχθεί στις επιφάνειες. Η Απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Πριν την οποιαδήποτε εφαρμογή συστήνουμε πάντα να ακολουθούνται όλα τα πρωτόκολλα καθαρισμού μιας και αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο κάθε εργασίας απολύμανσης. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό με αντλία χαμηλής πίεσης για κάλυψη στοχευόμενων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό υπερμικρου όγκου για την ευρύτερη κάλυψη κλειστών χώρων. Διαθέτουμε όλα τα εξειδικευμένο εξοπλισμό με τον οποίο μπορούμε για να υλοποιούμε εγγυημένες εργασίες σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα.

Propeco_mikrovioktonia

Απολύμανση - Πρόγραμμα διαχείρισης

Κάθε εφαρμογή απολύμανσης εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο και η δράση του σκευάσματος ξεκινά από το επόμενο λεπτό. Απαιτούνται από λίγα λεπτά έως και κάποιες ώρες ανάλογα το σκεύασμα, τον εχθρό, την επιφάνεια, συνθήκες καθαριότητας. Η εφαρμογή της απολύμανσης δεν έχει υπολειμματικό χαρακτήρα και αυτό σημαίνει οτι από την επόμενη ημέρα ο χώρος είναι μεν καθαρός μπορεί ωστόσο να ξεκινήσει η επιμόλυνση του με νέο μικροβιακό φορτίο. Για αυτό το λόγο οι περιοδικές εφαρμογές και η τήρηση προγράμματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό είναι που προτείνουμε στους πελάτες μας

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα