Ζητήστε μια επιθεώρηση απο τους τεχνικούς μας και την εξολόθρευση του μικροβιακού φορτίου

Αντιμετωπίζετε μια προσβολή από παράσιτα και αναζητάτε την ταχύτερη δυνατή απολύμανση των χώρων σας; Μήπως επιθυμείτε να εξυγιάνετε ένα χώρο από φορέα μιας μολυσματικής ασθένειας
Μην ψάχνετε άλλο! Η Propeco από το 2008 προστατεύει ιδιόκτητους και επαγγελματικούς χώρους με ποικιλία διαφορετικών τεχνικών. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών απολύμανσης στην Στερεά Ελλάδα και υποσχόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση για εγγυημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε στην ιδιωτική σας στέγη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η απολύμανση αφορά την εξουδετέρωση παθογόνων μικροβίων – βακτηρίων που έχουν επιμολύνει έναν χώρο. Πραγματοποιείται με την μέθοδο του ψεκασμού ή της εκνέφωσης υπέρμικρου όγκου με εγκεκριμένο από ΕΟΦ απολυμαντικό σκεύασμα. Η υγιεινή των επιφανειών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης και πρέπει να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις προκειμένου να προστατεύει ανθρώπους, υλικά και προϊόντα καθώς οι μικροοργανισμοί επιβιώνουν για αρκετούς μήνες. Σε ένα οικιακό χώρο η λέξη επιφάνεια, με μία ευρεία έννοια, μπορεί να περιλαμβάνει από τα έπιπλα στο σαλόνι, έως τα τραπέζια, τους νιπτήρες, τα πατώματα, κλπ.

Απολύμανση: Ορισμός και Εφαρμογές

Απολύμανση πολύ συχνά συγχέεται με την έννοια της Απεντόμωσης και γενικά όλων των εφαρμογών που συνδέονται με τον παρασιτολογικό έλεγχο. Ωστόσο πρόκειται για συγκεκριμένη εφαρμογή που μοναδικό στόχο έχει την εξάλειψη του μικροβιακού φορτίου που έχει αναπτυχθεί στις επιφάνειες. Η Απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Πριν την οποιαδήποτε εφαρμογή συστήνουμε πάντα να ακολουθούνται όλα τα πρωτόκολλα καθαρισμού μιας και αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο κάθε εργασίας απολύμανσης. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό με αντλία χαμηλής πίεσης για κάλυψη στοχευόμενων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό υπερμικρου όγκου για την ευρύτερη κάλυψη κλειστών χώρων. Διαθέτουμε όλα τα εξειδικευμένο εξοπλισμό με τον οποίο μπορούμε για να υλοποιούμε εγγυημένες εργασίες σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα.

propeco_apolimansi se spiti

Απολύμανση - Πρόγραμμα διαχείρισης

Κάθε εφαρμογή απολύμανσης εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο και η δράση του σκευάσματος ξεκινά από το επόμενο λεπτό. Απαιτούνται από λίγα λεπτά έως και κάποιες ώρες ανάλογα το σκεύασμα, τον εχθρό, την επιφάνεια, συνθήκες καθαριότητας. Η εφαρμογή της απολύμανσης δεν έχει υπολειμματικό χαρακτήρα και αυτό σημαίνει οτι από την επόμενη ημέρα ο χώρος είναι μεν καθαρός μπορεί ωστόσο να ξεκινήσει η επιμόλυνση του με νέο μικροβιακό φορτίο. Για αυτό το λόγο οι περιοδικές εφαρμογές και η τήρηση προγράμματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό είναι που προτείνουμε στους πελάτες μας.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε απο το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα