Εξειδικευμένο προσωπικό για υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε καταστήματα

Ένα μοναδικό περιστατικό παρασίτου σε μια τέτοιου είδους επιχείρηση μπορεί να έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις. Από την απειλή εισαγωγής μικροβιακού φορτίου που προκαλούν τροφογενείς ασθένειες έως τις τυχόν δυσοίωνες διαδικτυακές κριτικές, η παρουσία παρασίτων σε καταστήματα λιανικής δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Στην κατηγορία καταστημάτων πέρα από το λιανικό εμπόριο εντάσσονται επιχειρήσεις όπως, γυμναστήρια, μουσεία, θέατρα, κινηματογράφοι, εκθεσιακοί χώροι κ.α.

Απεντόμωση Μυοκτονία - Απολύμανση Eστίασης

Ένα πρόβλημα παρασίτων στο εστιατόριο σας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη φήμη της επιχείρηση σας και δημιουργήσει σειρά αρνητικών σχολίων από τους πελάτες σας. Συνεργαστείτε με την Propeco και το κατάστημά σας θα επωφεληθεί από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών που εξαλείφει και αποτρέπει τα έντομα και τα τρωκτικά που είναι κοινά στη βιομηχανία λιανικής, ενώ χρησιμοποιεί πρακτικές Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM).

Propeco_estiash

Απεντόμωση Μυοκτονία στην Καταστήματα

Ένα πρόβλημα παρασίτων στο λιανικό σας περιβάλλον μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση που έχετε με τους καθιερωμένους πελάτες, καθώς και να αποτρέψει μία καινούρια συνεργασία. Τα ανεπιθύμητα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο απόθεμά σας, να εκθέσουν τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας σε πιθανούς κινδύνους για την υγεία τους και να επηρεάσουν αρνητικά την γραμμή της εταιρείας σας. Συνεργαστείτε με την Propeco και το κατάστημά σας θα επωφεληθεί από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών που εξαλείφει και αποτρέπει τα έντομα και τα τρωκτικά που είναι κοινά στη βιομηχανία λιανικής, ενώ χρησιμοποιεί πρακτικές Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM).

Με την PROPECO μπορείτε να απολαμβάνεται:

• Προγράμματα εφαρμογών προσαρμοσμένα στην αξιολόγηση των παρασιτολογικών κινδύνων της εγκατάστασης σας

•   Βρισκόμαστε δίπλα σας - Υπηρεσίες την στιγμή που τις χρειάζεστε

•  Συνεργασία με τον Υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης Παναγιώτη Παντελαίο Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Uk

•   Υλοποίηση εργασιών από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

• Υποστήριξη με πληροφοριακά προγράμματα για την παρακολούθηση των εφαρμογών, την ανάλυση συμπερασμάτων της τάσης των παρασίτων και άλλων πολύτιμων δεδομένων, έκδοση σχετικών αναφορών

•   Πιστοποιημένη εταιρεία από TUV Austria Hellas CEPA, EN16636 και ISO 9001/2015 από Qcert Hellas

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες και ενημερωθείτε από το καταρτισμένο προσωπικό μας άμεσα