Η απολύμανση είναι πλέον αναγκαία πρακτική στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ασφαλείς και υγιείς χώρους εργασίας και κατοικίας.

Ωστόσο, προτού επιλέξετε μια εταιρεία απολύμανσης, πρέπει να θέσετε τις σωστές ερωτήσεις για να διασφαλίσετε ότι η επιλογή σας είναι η κατάλληλη.Η απολύμανση είναι ένα σημαντικό μέτρο που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας σε διάφορους χώρους, από τα σπίτια μέχρι τις επιχειρήσεις και τα κοινόχρηστα κτίρια. Η απολύμανση αφορά την αφαίρεση ή την εξόντωση μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες και άλλα παθογόνα που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε έξι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν προσλάβετε μια εταιρεία απολύμανσης, για να προστατεύσετε τον χώρο σας και την υγεία σας.

1. Τι είδους απολύμανση προσφέρετε;

Ρωτήστε για τις διάφορες υπηρεσίες απολύμανσης που προσφέρει η εταιρεία, όπως απολύμανση χώρων εργασίας, απολύμανση στοιχείων επιφανειών, απολύμανση χώρων διαβίωσης κλπ. Είναι η εταιρεία απολύμανσης αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη; Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία διαθέτει τις απαραίτητες άδειες και ασφάλιση για να εργαστεί νόμιμα και να καλύψει οποιεσδήποτε ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την απολύμανση. Η ύπαρξη αδειοδότησης δείχνει ότι η εταιρεία πληροί τις κανονιστικές απαιτήσεις και ότι έχει εκπαιδευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις για να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης.

2. Ποιες μέθοδοι και προϊόντα χρησιμοποιούν;

Ρωτήστε για τις τεχνικές και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν κατά την απολύμανση. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον.

3. Είναι εξειδικευμένοι στον τομέα μου

Ρωτήστε για τις διάφορες υπηρεσίες απολύμανσης που προσφέρει η εταιρεία, όπως απολύμανση χώρων εργασίας, απολύμανση στοιχείων επιφανειών, απολύμανση χώρων διαβίωσης κλπ. Κατανοήστε αν η εταιρεία έχει εμπειρία στην απολύμανση σε χώρους παρόμοιους με τον δικό σας, όπως εστιατόρια, καταστήματα, ιατρικά κέντρα, ή γραφεία.

4. Ποια είναι η διαδικασία απολύμανσης;

Καλέστε την εταιρεία να περιγράψει τη διαδικασία απολύμανσης και τον χρόνο που απαιτείται. Πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς θα συμβεί στον χώρο σας. Η διαδικασία απολύμανσης είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιεινών και ασφαλών χώρων.

5. Ποιες είναι οι εγγυήσεις και οι όροι της συμφωνίας;

Oι εγγυήσεις που παρέχει η εταιρεία απολύμανσης αποτελούν ένδειξη της ποιότητας της εργασίας της. Επιπλέον, οι όροι της συμφωνίας πρέπει να καθορίζουν τη συχνότητα των επισκέψεων και τις υποχρεώσεις της εταιρείας.

6.Ποιες είναι οι τιμές σας και οι όροι πληρωμής;

Ρωτήστε για τα κόστη των υπηρεσιών και τους όρους πληρωμής. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαφάνεια και κατανοητότητα στη χρέωση.

7.Ποια προσωπικά προστατευτικά μέτρα ακολουθούν;

Ρωτήστε για τα προσωπικά προστατευτικά μέτρα που ακολουθούν τα μέλη της εταιρείας κατά την απολύμανση, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια του προσωπικού και των κατοίκων.

8. Ποιο είναι το πρόγραμμα διαθεσιμότητάς σας;

Ρωτήστε για τη διαθεσιμότητα της εταιρείας και αν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες.

Η επιλογή να επιλέξετε την Propeco για την απολύμανση του χώρου σας, αποτελεί τη σωστή επιλογή για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας σας. Η απολύμανση αφορά την εξουδετέρωση παθογόνων μικροβίων – βακτηρίων που έχουν επιμολύνει έναν χώρο. Πραγματοποιείται με την μέθοδο του ψεκασμού ή της εκνέφωσης υπέρμικρου όγκου με εγκεκριμένο από ΕΟΦ απολυμαντικό σκεύασμα. Διαθέτουμε 2 ισχυρές πιστοποιήσεις για την ποιότητα των εργασιών μας  και ασφάλεια αστικής ευθύνης για τις εργασίες μας που παρέχονται στους χώρους των πελατών μας.

Η Propeco διαθέτει μια έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που κατανοούν τη σημασία της απολύμανσης σε κάθε περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε προϊόντα και μέθοδοι που είναι αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Κατανοούμε πλήρως τις ιδιαιτερότητες κάθε περιβάλλοντος και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας αναλόγως, εξασφαλίζοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών απολύμανσης για διάφορους τύπους χώρων, από επιχειρηματικούς χώρους και καταστήματα έως σπίτια και δημόσιες εγκαταστάσεις.

Κάθε εφαρμογή απολύμανσης εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο και η δράση του σκευάσματος ξεκινά από το επόμενο λεπτό. Απαιτούνται από λίγα λεπτά έως και κάποιες ώρες ανάλογα το σκεύασμα, τον εχθρό, την επιφάνεια, συνθήκες καθαριότητας.  Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες σας. Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, και γι' αυτό σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα προγράμματα απολύμανσης που να ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις σας. Επιλέγοντας την Propeco επιλέγετε την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την αφοσίωση στην υγεία και την ασφάλεια σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το περιβάλλον σας ασφαλές και υγιές, προσφέροντας προηγμένες λύσεις απολύμανσης που μπορείτε να βασίζεστε.